Zlatibor Info

Apartmanska naselja Zlatibor

Zlatiborski konaci

ZLATIBORSKI KONACI

Funkcionalnošću i prijatnim ambijentom, Zlatiborski konaci svojim gostima nude ugodan boravak i nezaboravan odmor. Na raspolaganju su apartmani različitih veličina visoke kategorije, a pored najma apartmana moguća je i direktna kupovina nekretnina. U okviru kompleksa, osim smeštajnih jedinica, gostima su na raspolaganju i restoran, spa i wellness centar, igraonica za decu i drugi sadržaji.

vip casa zlatibor

VIP CASA CLUB

U samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja, započinje priča Vip Casa Club-a, vođena idejom jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula. Kompleks je potpuno novi koncept apartmana, koji čine četiri luksuzno opremljene vile: Vila Pahulja, Vila Jela, Vila Vina i Vila Iskra, sa mnoštvom moderno opremljenih apartmana, hotelskom uslugom i bogatim pratećim sadržajem, objedinjenim pod krovom Vip Casa.

Kraljevi konaci

KRALJEVI KONACI

Na centralnom zlatiborskom platou, uz samu obalu jezera, prošarano buketima belih borova i proplanaka, smešteno je apartmansko naselje “Kraljevi Konaci”, biser srpskog planinskog turizma.

Prelepe cvetne aleje, uređeni prostori i skladne linije apartmana čine neraskidivi spoj prirode, ljudskog umeća i ljubavi, pružajući potpun ugođaj i najprobirljivijim gostima.U sklopu apatmanskog naselja moguća je i pansionska ishrana u ekskluzivnom restoranu “GRAND Jezero” sa prelepom ambijentu i pogledom na jezero.