Zlatibor Info

Konačišta na Zlatiboru

turistička organizacija zlatibor

TO ZLATIBOR

Objekat se nalazi na samom ulazu na Zlatibor, udaljen 100 metara od Kraljevog trga i jezera. Konačište je moderno opremljeno i ispunjava sve savremene turističke standarde (TV uređaji, bežični i kablovski internet, parking mesto za svaku smeštajnu jedinicu). Apartman ima dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, kompletno opremljenu čajnu kuhinju i kupatilo sa đakuzi kadom.

zlatni dvor

ZLATNI DVOR

U naselju Đurakovac, 300m od tržnog centra Zlatibora, nalazi se Zlatni Dvor. Nekoliko minuta lagane šetnje deli vas od centra Zlatibora, pijace, ski lifta i autobuske stanice. Svi prepoznatljivi simboli Zlatibora koje biste želeli da vidite su vam blizu, a Vi ipak možete u miru i tišini uživati u pogledu, sa terasa naših studia, na prelepi Zlatibor.

Konačište Kristal

KRISTAL

Nalazi se na najsunčanijoj padini Zlatibora, odakle vam se ovaj srpski planinski biser prostire kao na dlanu. Nekoliko minuta lagane šetnje deli vas od centra Zlatibora, pijace, ski lifta i autobuske stanice. Svi važni lokaliteti i objekti koje biste želeli da vidite na Zlatiboru su vam blizu, a ipak ste dovoljno daleko od buke i sezonske gužve, što vam garantuje miran san i kvalitetan odmor.

Braća sekulić

BRAĆA SEKULIĆ

Raspolaže sa 220 ležaja. Restoran, recepcija, zastakljena terasa, kapaciteta do 200 mesta koja se može koristiti za seminare, predstavljaju neke odvojene prelepe prostore u kojima ima za svakoga po nešto. Domaća kuhinja, pre svega okrenuta tradicionalnim jelima Zlatiborskog kraja, veliki izbor pića, ljubazno osoblje, sigurno su valjana garancija za dobar odmor.

Sport trim

SPORT TRIM

Četvorokrevetni, petokrevetni i super veliki desetokrevetni sa četiri odvojene sobe i četiri kupatila. Sve sobe su bez spratnih kreveta. U sklopu objekta je restoran sa tradicionalnom kuhinjom, aperitiv barom, dnevnim boravakom sa LCD televizorima, DVD i računarima. Objekat poseduje dve velike spoljne nameštene terase. U sklopu objekta nalazi se posebna računarska igraonica i prostor za stoni tenis.

Konačište Sunce

SUNCE

Konačište “Sunce”, se nalazi na 500 metara (10 minuta laganog hoda) od Kraljevog trga, između naselja Sloboda i Titove vile. Raspolažemo sa 70 ležaja, raspoređenih u 26 smeštajnih jedinica. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, kao i petokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatila sa tuš kabinom, LCD televizor, uz besplatnu kablovsku televiziju i WiFi internet. Gostima je na raspolaganju restoran i kafe bar na trećem spratu sa širokim pogledom na zlatiborske vrhove, kao i lobi bar u prizemlju. Svim našim gostima, obezbeđen je besplatan parking, 24 časa pod video nadzorom.