Zlatibor Info

Avantura na Zlatiboru

DINO PARK ZLATIBOR

Dino park je tematski park, zabavno – edukativnog karaktera koji pruža jedinstvenu zabavu za sve uzraste, od 1 do 101 godine. Prostire se na velelepnoj površini od 6 hektara, u srcu Zlatibora. Daleko od gradske vreve i buke, na čistom vazduhu, u lepoj borovoj šumi, na ovoj lokaciji bez obzira na broj godina svako pronađe svoj kutak za uživanje. Dvadeset multimedijalnih replika dinosaurusa iz doba Krede i Jure i dvadeset sadržaja iz sveta moderne tehnologije čine savršen spoj koji svakodnevno poseti na stotine posetilaca iz celog sveta.

ZIP LINE LJUBIŠ

Najviši i najduži ZipLine u Srbiji!!!

Spust niz specijalnu sajlu, dužine 550 i visine preko 130 metara, pri čemu ćete uživati u pogledu na prirodu i planinske pejzaže iz nove i jedinstvene perspektive – dok letite.

ZipLine se nalazi u selu Ljubiš, nedaleko od Zlatibora, u blizini Gostiljskih vodopada, kupališta ”Boškova voda”, i spušta se direktno iznad poznatog restorana Pećinar.

AVANTURA PARK ZLATIBOR

U samom srcu Zlatibora, na 4 hektra borove šume nalazi se carstvo nezaobilazne avanture. Svoje sposobnosti, svoju maštu i snalažljivost možete pokazati kroz 7 nivoa.

Pokorite zmaja svojom snalažljivošću, pređi lavirint svojom taktikom, nadjačaj Tajsona svojom snagom, pokažite svoju sposobnost na klimavom mostu, preleti na krilima mašte i odigraj imaginarnu partiju šaha sa našim obučenim instruktorima.

Naša želja je da uspostavimo partnerstvo sa roditeljima i pomognemo njihovoj deci da izrastu u prave lidere 21 veka. Naš cilj je da decu udaljimo od tehnike, približimo prirodi, odrasle vratimo u detinjstvo i pomognemo im da oslobode stresa uz zabavu sa porodicom i prijateljima, daleko od urbane sredine.